Site Overlay

Assortiment

Uit eigen keuken ! / Dagverse producten

Burgers vers van de plaat !

Wij hebben een groot uitgebreid assortiment verschillende burgers, van beefburgers tot chickenburgers & zelfs vegetarische burgers !

Al onze burgers worden vers voor u bereid op de bakplaat en deze worden voorzien van verse ingrediënten in combinatie met onze speciale burger sauzen.

Tevens customizen wij uw burger precies naar uw wens.

Snacks !

Tevens bieden wij een groot gevarieerd aanbod snacks, hier tussen zit voor ieder wat wils, van de klassieke frikandel en vleeskroket tot een uitgebreid assortiment exclusieve kwekkeboom en van dobben kroketten, souflesse’s & huisgemaakte snacks zoals gehaktballen, verse kip-saté uit eigen keuken!

Ook voor de vegetariërs onder ons hebben wij verschillende mogelijkheden lekker te snacken, zoals onze vegetarische bamischijf en de biologische groentekroket van kwekkeboom!

Zuivelvers soft-ijs !

Ook hebben wij zuivelvers soft-ijs uit de regio, laat u verassen door de pure verse smaak van dit ijs.

Tevens hebben wij een klein assortiment verpakt ijs waaronder ola ijs, verschillende soorten magnums en ben & jerry’s.

Sauzen !

Veel zaken maken deze sauzen op hun eigen manier, maar wij zijn er van overtuigd dat het onze, met grootmoeders recept, dat altijd perfect bereid wordt, het beste is !

Geniet van onze huisgemaakte satésaus, noord-limburgs zuurvlees, de klassiekers zoals frietsaus & hela curry tot joppie saus !

Elke hap van deze sauzen is er een om van te smullen.

Nog even gesloten ma 15:00-20:00 di-za 12:00-20:30 zo 13:00-20:30